Novice


NOVOST: Pohorc Čebulni nJAM

Ekološka kmetija Ržen se že več kot 15 let ponaša z ekološkim certifikatom in z gojenjem čilijev in predelavo bio čili izdekov pod blagovno znamko Pohorc BIO Chili, ukvarja že več kot 10 let.

več

Ponovno prestižno priznanje za Gorki chili!

World hot sauce awards je največje tekmovanje v pekočih produktih na svetu, ki se vsako leto odvija v ameriški zvezni državi Lousiana. V konkurenci iz celega sveta visoke uvrstitve dosegajo tudi slovenski pridelovalci.

več

PREDSTAVITEV: Pohorc BIO Chili

Ekološka kmetija Ržen se že več kot 15 let ponaša z ekološkim certifikatom in z gojenjem čilijev in predelavo bio čili izdekov pod blagovno znamko Pohorc BIO Chili, ukvarja že 10 let.

več

Mednarodni festival Čili & Čokolada #2

Lansko leto smo v štajerski prestolnici prvič bili priča festivalu, kjer so se med seboj prepletali sladki in pikantni okusi. Festival bo tudi letos in sicer v petek, 22. in v soboto, 23. marca na Trgu Leona Štuklja v središču Maribora.

več

PREDSTAVITEV: Gorki chili

Predstavljamo prvega Čilimojstra na naši spletni strani. Gorki chili so izdelki, ki so bili nagrajeni na največjih svetovnih nagradah, zgodbo o uspehu pa smo lahko leta 2016 spremljali tudi v podjetniški oddaji Štartaj Slovenija!

več

Big plant - na naraven način do največjih rastlin!

Se želite tudi vi pohvaliti z najlepšim pridelkom in rastlinami? Potem je organsko gnojilo Big Plant idealen produkt za vas.

več

Priročnik "Kuhajmo s čilijem"

Kuhajmo s čilijem je sicer nadaljevanje knjige Gojenje čilijev, a ni namenjena zgolj gojiteljem.

več

Pojedel je najbolj pekoč čili na svetu in pristal v bolnišnici.

34-letni moški, ki je na tekmovanju v jedenju čilijev v New Yorku pojedel najbolj pekoči čili na svetu, je zaradi ubijalskega glavobola pristal v bolnišnici. Zanimivo pa je, da se je glavobol pojavil šele nekaj dni po tem, ko je čili pojedel.

več

Priročnik za ljubiteljsko gojenje čilijev

V knjigi boste našli vse, kar mora vedeti ljubiteljski gojitelj čilijev, ne glede na to, ali že imate kakšne izkušnje z vrtnarjenjem ali ne. Z njeno pomočjo boste v pridelovanju plodov kar se da uživali in se hkrati izognili morebitnim napakam, pa če boste imeli samo eno ...

več

ČILImojster vas pozdravlja in vabi k sodelovanju!

Dobrodošli na spletni strani, ki je namenjena vsem mojstrom in ljubiteljem čilijev!

več