Big plant - na naraven način do največjih rastlin!

Big plant - na naraven način do največjih rastlin!


Organsko gnojilo Big plant vsebuje makro hranila (dušik, fosfor in kalij) kot tudi mikro hranila (cink, magnezij, mangan, Bor,silicij, …). Ne vsebuje nobenih kemičnih dodatkov in je popolnoma naravno. Je naravni pospeševalec rasti in biostimulant. Zaradi snovi hitin, veliko koristnih mikroorganizmov in koristnih bakterij, ki jih gnojilo vsebuje, rastline na naraven način okrepijo imunski sistem, povečajo pridelek in se obranijo pred škodljivci.

Sam pridelek rastline je večji, okusnejši in bolj hranljiv. Gnojilo deluje dolgoročno, dognojuje se ga na 4 tedne. Uporablja se ga lahko tudi kot posip po kompostniku za hitrejše kompostiranje. Tudi strupena škropiva, gnojila in pesticidi v sledeh odpadkov se s pomočjo mikroorganizmov v zelo visokem odstotku razgradijo.

Lahko se ga uporablja tudi kot tekoče gnojilo in gnojilo za liste rastlin. Poveča vsebnost kapsaicina in izboljša okus plodov.

Trenutno je na voljo v 500 g in 3 kg embalaži, obe lahko naročite na spletni strani proizvajalca www,organicsnutrients.com.

KONTAKT
info@organicsnutrients.com
031 662 652



Arhiv prispevkov

Bio Chili Pohorc
ČiliMojster