Gorki chili


info@gorkichili.si www.gorkichili.si 051 632 789

Paradni konj naše proizvodnje so pekoče omake. Ustvarili smo družino devetih različnih omak, ki se ponašajo vsaka s svojim posebnim okusom in stopnjo ostrine, od najblažje do ekstremno pekoče, pri čemer uporabljamo sestavine najvišje kakovosti. Vsaka od omak je narejena iz izbranih sort čilijev, njihov okus pa bogatijo različni dodatki, ki omakam dajejo »karakter« - od opojnega tartufa do osvežujoče grenivke.

Poleg pekočih omak ponudbo Gorki chili tvorijo še:
- kakovostno pekoče ekstra deviško oljčno olje
- BBQ omake
- pekoči naravno sušeni paradižnik, vložen v oljčnem olju
- pekoča marmelada
- pekoča čokolada
- semena čilijev

Z našimi izdelki se redno udeležujemo svetovnega tekmovanja v pekočih izdelkih (World Hot Sauce Awards) v Lousiani, ZDA. Pekoča omaka CHOCO je leta 2015 zasedla tretje mesto v kategoriji "latin style". Leta 2016 je pekoča omaka ALL STARS zasedla drugo mesto v kategoriji "extra hot", leta 2017 pa je s 3. mestom v isti kategoriji potrdila, da je ena najboljših pekočih omak na svetu! In za piko na “i” je Pekoče ekstra deviško oljčno olje leta 2017 zasedlo 1. mesto v kategoriji "Condiment division - Chile oil" in tako postalo SVETOVNI ŠAMPION! Pri proizvodnji vseh naših izdelkov nas vodita dva poglavitna cilja: kakovost in okus. Stremimo k temu, da uporabniki vzljubijo in cenijo naše omake in druge izdelke ne samo zato, ker pečejo, pač pa predvsem zato, ker so dobrega okusa.Temne čokoladice s čilijem

BBQ - medium (omaka za žar)

Domačo omako odlikuje edinstven polni okus terana in polnozrnatih gorčičnih semen. 

Omaka je vsestransko uporabna in je nepogrešljiv dodatek pri pečenju in uživanju v dobrotah z žara. Odlično se poda k hamburgerju, tortilijam ali k drugim slanim prigrizkom.

Sestavine: sušen paradižnik, ketchup, Teran, jabolčni kis, melasa, čebula, sojina omaka, med, sol, česen, gorčična semena, chili, začimbe.

Nazaj na predstavitve

Bio Chili Pohorc
ČiliMojster