4. Pravi čili festival v Sloveniji

4. Pravi čili festival v Sloveniji


"Ideja festivala je bila organizirati dogodek, na katerem bi se lahko zbrali ljubitelji in razstavljavci pikantne hrane iz cele Slovenije, torej da se prvič v celoti začuti slovenski utrip še po tej plati," imajo zapisano na spletni strani Društva ljubiteljev čilija Slovenije, ki je organizator Pravega čili festivala.

Vsako leto je na festivalu, ki je tradicionalno organiziran v jesenskem času, veliko za videti in predvsem okusiti, za kar poskrbi več kot 30 razstavljalcev iz Slovenije in tujine. Festival ima vsako leto pester celodnevni program, vrhunec pa predstavlja tekmovanje "Zlati habanero" oziroma kdo poje najbolj pekoč čili.

Letošnji festival bo 8. septembra 2018, v Šmarju pri Jelšah. Več o samem festivalu in sodelovanju z organizatorji najdete na www.ljubiteljicilija.si.

 Arhiv prispevkov

Facebook

Hud kot... ️

25.07.2018

Več na FB

Vas zanima kako nastane ena najbolj priljubljenih in znanih omakc - Tabasco? Oglej si video :)

16.07.2018

Več na FB

Natanko čez deset dni bo Celjski sejem d.d. gostil 3. FESTIVAL PIVA, BURGERJEV IN ČILIJA. Preberite si več: www.cilimojster.si/novice/festival-piva-burgerjev-in-cilija... ️ 16. 06. 2018, www.ce-sejem.si

06.06.2018

Več na FB

Toča je klestila v različnih koncih Slovenije. Zavarujte svoje pridelke! ️ Stanje: http://meteo.arso.gov.si/met/sl/warning/hail/

05.06.2018

Več na FB

Želimo vam lep ponedeljek! Obiščite nas: www.cilimojster.si in ne pozabite na nagradno igro, ki jo najdete na naši facebook strani! ;)

04.06.2018

Več na FB

Naši mavrični najmlajši... www.cilimojster.si ️

30.05.2018

Več na FB